top of page
Search
  • Writer's pictureKatrin Andreasson

🎄🌟LIVSKVALITÉ genom facility management- ett juligt perspektiv 🌟🎁


I denna tid av glĂ€dje och samhörighet vill jag dela med mig vad livskvalitĂ© Ă€r för mig i min roll som konsult. LivskvalitĂ© Ă€r mer Ă€n bara ett mĂ„l – det Ă€r en resa som vi alla strĂ€var efter, bĂ„de professionellt och personligt.

Jag alltid anammat och frÀmjat sex dimensioner som vÀgledning för att öka livskvalitén, vare sig det handlar om att optimera servicetjÀnster eller utforma nya arbetsplatsstrategier för mina kunder. Dimensionerna har tagits fram av Sodexo tillsammans med OECD - OCDE efter Är av undersökningar och intervjuer med tusentals kunder.

🌟 Health & Well-being: Ett fokus pĂ„ att skapa utrymmen, förutsĂ€ttningar och aktiviteter som frĂ€mjar hĂ€lsa och vĂ€lbefinnande Ă€r avgörande för att mĂ€nniskor ska trivas och mĂ„ bra.

🌟 Social Interaction: Mer aktuellt Ă€n nĂ„gonsin – vi behöver skapa miljöer dĂ€r medarbetare bĂ„de kan och vill trĂ€ffas och samverka .

🌟 Personal Growth: Att stötta medarbetarnas tillvĂ€xt och utveckling Ă€r nyckeln till att skapa en miljö dĂ€r varje individ kan blomstra.

🌟 Easy & Efficiency: Enkla, effektiva processer, digitalisering och smidiga lösningar gör det enkelt att jobba rĂ€tt som frĂ€mjar produktivitet.

🌟 Recognition: Att bli sedd och uppmĂ€rksamma prestationer Ă€r viktigt för alla och för att kĂ€nna att man gör ett bra jobb.

Under denna högtid, lÄt oss reflektera över hur vi kan göra varje plats, vare sig det Àr vÄra kontor, offentliga utrymmen eller hem, till platser som verkligen frÀmjar livskvalité.

LIVSKVALITE för mig Ă€r Ă€ven all fantastiska möten med nya (och gamla)mĂ€nniskor jag fĂ„r trĂ€ffa – nĂ€tverkandet och samarbete med andra kunder och konsulter, som Christina Claughton-Wallin Micael Larsen, Susanne Öberg, Flowity ,Anna Nibbelblad, Malin Asp, Nordic Interim , Bonnier Fastigheter AB etc. etc. STORT TACK!🙏

Trots tuffa tider i vÀrlden och pÄ arbetsmarknaden - LÄt oss tillsammans fortsÀtta att arbeta för att skapa miljöer dÀr mÀnniskor kan trivas

đŸŽ…đŸœ Jag önskar er alla en fantastisk jul och ser fram emot att fortsĂ€tta denna resa för att frĂ€mja livskvalitĂ© pĂ„ vĂ„ra arbetsplatser! 🎁🎉

3 views0 comments

Comments


bottom of page