top of page
AdeGroot_DSC_2677.jpg

Möt
Katrin

Space in Mind´s grundare Katrin Andréasson har över 25 års erfarenhet av facility management, workplace experience och servicebranschen. Katrin har en bakgrund från Sodexo där hon arbetat som affärsutvecklare för att bygga upp säljavdelning inom facility management, produktchef för arbetsplatstjänster  i Norden samt operativ ansvarig Account Director för Sodexos största FM-kontrakt på Astra Zeneca där 300 medarbetare servade med städ, konferens, restauranger, café, utomhus-skötsel etc. 

Det var dock rollen som delprojektledare och kontraktschef för Sodexos flytt till Arenastaden och ett aktivitetsbaserat kontor som gjorde att hon tog steget att starta Space in Mind för att kunna hjälpa andra optimera serviceleveransen på kontoret, driva förändringsprojekt för att stötta det nya arbetssättet samt skapa förutsättningar att förbättra medarbetarnas livskvalité.

Specialistområden

Facility Management, Projektledning, Operativ ledning, Förändringsledning, Arbetsplatsstrategi, Kostnadseffektivisering, Lokaloptimering

bottom of page